Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак справжнього гарячого шоколаду у вас в чашці і ідеальний склад без використання зайвих інгредієнтів. Ніжна структура напою припаде до душі і дорослим, і дітям.
Гарячий шоколад дуже простий в приготуванні - він заварюється окропом або гарячим молоком. Має суху консистенцію, яка швидко і легко розчиняється у воді або молоці.
Склад: цукор, порошок какао 32%, глюкоза, сіль, ароматизатор.
Спосіб приготування: 4-5 чайних ложок шоколаду на чашку, залити 180 мл гарячим молоком або водою і ретельно перемішати.
Умови зберігання: в щільній закритій ємності, в сухому прохолодному місці.
Термін придатності: 18 місяців.