Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зелений чай Julius Meinl China Milky Oolong Молочний Улун - перше місце, де почали культивувати цей вид чаю це Тайвань. Щільно скручені і злегка ферментовані чайне листя ретельно пропарюють з молоком. Завдяки цьому унікальному методу природна ніжність і солодкість більше посилюється за рахунок молочного смаку, цей чай дивує надзвичайно яскравим кремовим післясмаком. Він особливо популярний серед поціновувачів чаю на півдні Китаю, де його готують за допомогою ритуалу приготування чаю Фуцзянь, відомого як чайна церемонія Гунфу. Julius Meinl змішує високоякісний улун з натуральним молочним екстрактом, щоб подарувати любителям чаю чудове насолоду.
Чай від Julius Meinl - це європейська якість.