Кількість
|
Вартість
|
||
|
Лапачо - чайний напій, який готують з кори зростаючого в Південній Америці мурашиного дерева. Іноді його також називають "чаєм інків".
Надзвичайно популярний в країнах Південної Америки і володіє рядом корисних для здоров'я властивостей лапачо не містить кофеїну, багатий вітамінами і мінералами, зокрема містить залізо, кальцій, магній, марганець, йод, бор і барій.
Корисні властивості:
1. Вважається ефективним при анемії, підвищеному кров'яному тиску, поганому кровообігу, стимулює утворення еритроцитів.
2. Володіє проносний ефект.
3. Є чудовим антисептиком, має протизапальну і протигрибковим дією.
4. Зміцнює імунну систему і має потужні антимікробні властивості
5. Використовується в лікуванні малярії, застуди, грипу та інших вірусних респіраторних інфекцій. Зовнішньо кора лапачо застосовувалася при опіках і грибкових ураженнях шкіри.