Кількість
|
Вартість
|
||
|
Існує більше 7500 різних сортів яблук, колір яких варіюється від зеленого до золотого і червоного.
Зелені яблука, найвідоміший сорт - це Гренні Сміт, хрусткі, соковиті і терпко-солодкі, їх можна їсти в сирому вигляді, готувати в пудингах.
Освіжаючий смак зеленого яблука можна посилити, змішавши його з іншими терпкими смаками або додавши солодкі нотки.
Приготуйте фруктові коктейлі та освіжаючі лимонади, газовані напої , чай з соковитим освіжаючим смаком Сиропу Monin зі смаком Яблуко зелене.
Інгредієнти: цукор, вода, кислота: лимонна кислота, концентрований сік зеленого яблука, натуральний ароматизатор, колір: E133. Сік зеленого яблука: 10%.
Харчова цінність на 100 мл: енергетична цінність: 347 ккал/1400 кДж; Жири: 0 г, з них насичені: 0 г; Вуглеводи: 82,3 г, в тому числі цукру: 82,3 г; Волокна: 0 г; Білки: 0 г; Натрій: 11,2 мг; Сіль: 0,03 г.