Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава в зернах Montana Coffee Колумбія без кофеїну Decaffeinated 500 г - без кофеїну – на 99,9%.
Напій виходить солодкий, фруктовий смак нагадує жовте яблуко та виноград.
Технологія: Швейцарська за допомогою води. Зерна з Південної Америки, що пройшли спосіб декофеїнізації "process С0 2". Декофеїнізована: у Канаді.
Спосіб безпечний (не використовуються хімічні розчинники). У процесі декофеїнізації зелена кава миється у сильно нагрітій газованій воді (гарячій мінералці), потім сушиться та обсмажується.
В результаті цієї технології, вміст кофеїну в зерні зменшується приблизно в 50 разів, з 3-4% до 0,01%, а в чашці готового напою, кофеїну в 100 разів менше.